Stucwerk

Onder stucwerk vallen de onderstaande werkzaamheden

Pleisterwerk

Pleisterwerk is een dunne gipslaag van 3 t/m 5mm dik. Dit om een gladde afwerking te verkrijgen voor wanden en plafond. Pleisterwerk wordt aangebracht op een vlakke ondergrond zoals in een nieuwbouw woning of over bestaand oud stucwerk en/of gipsplaten. Pleisterwerk van gips moet wel afgewerkt worden met latex. Dit kan met een airless spuit of met een verfroller. Ook kunt u kiezen voor spachtelputz als afwerking. Glad pleisterwerk geeft wanden en plafonds allure. Het vakmanschap staat garant voor een spiegelgladde muur.

Sierpleister

Sierpleister is een decoratieve afwerking voor uw muren en plafonds. De sierpleister is in iedere gewenste kleur aan te brengen zodat u niet hoeft te schilderen. Er zijn verschillende soorten sierpleisters die ieder zorgen voor een andere structuur op uw muur. 
Populaire soorten sierpleister zijn:
Mamerpleister, rustiek- of barokpleister en structuurpleister, ook wel granol genoemd.

Spachtelputz

Wandafwerkingen zoals spachtelputz zijn erg mooi, deze produkten zijn in ver-schilende kleuren te verkrijgen en in diverse korreldikte van 1 tot 3 mm. Het materiaal is op basis van kunststof  en daarmee krasvast , stootvast   en damp-doorlatend. Dankzij deze eigenschappen kent het vele toepassingen aan binnen en buitenwanden al deze voor-delen en mogelijkheden zorgen er voor dat steeds meer mensen kiezen voor sierpleister-werk. Bovendien geeft het een strakke en mooie uitstraling wij werken met topmerken  zoals SPS, Strikolith, en Brander. 

Benieuwd wat voor u de beste oplossing is? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een professioneel advies.

Neem contact met mij op

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

verzend
Contact

Geert Machielse
Kervel 12
4623AV Bergen op Zoom 

Tel: 0164-240289
Mobiel: 06 - 53491620
Email: machielse69@gmail.com

Handelsregister:  20066175 
BTW nr:     NL096147775 B01